Fullspäckad goodiebag

Vem vill inte vinna en fullspäckad goodiebag ... Gå in här och tävla Finehair



Påsen innehåller följande:
- Loreal hårborste (bra att borsta blött hår med)
- Loreal bag (bra om man tex tränar och att ha med shampo+balsam i)
- Spegel
- Wella hårmousse
- Hårnålar
- Diverse varuprover
- Loreal penselkit för makeup
- FACE Stockholm Mascara
Allt kommer i den fina påsen med rosett från Loreal

Rosa tävling

Hos Eikkala den lilla inredningsbloggen kan man tävla om ett litet rosa paket som innehåller Champange och grädd the i rosa förpackning samt ett par söta hjärtan i keramik.

     

Tävlingen håller på till den 9/2


Influensan

Nu har den slagit till igen, influensan... Tänk att det inte går en vinter utan att man åker på den, helt otroligt. Feber, ont i halsen, hosta, snorig, svettningar...You name it!


Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och tänker inte kliva upp förrän det hela är över, hoppas att det blir en kortvarig sådan denna gång. Har lite svårt med det här att vara sjuk, vet inte varför. Det är precis som att jag får ångest över det hela, men det är ju inget jag har valt. Blir man sjuk, så blir man ju sjuk... Bara det går över fort!


Onsdag

Planerna för dagen var att spendera massa timmar på stan, men icke det... Kände redan igår kväll att det irriterade lite i halsen och när jag vaknade idag så var jag inte alls bra i halsen. Känns ungefär som att hela halsen är klädd i sandpapper och en massa rakblad, men det är väl egentligen inte det som är det jobbiga. Oftast när jag blir förkyld så sätter det sig på andningen, en inte allt för rolig känsla och orken är lika med noll. Och jag kom ju inte undan denna gång heller, så nu ligger jag här i sängen med ett tryck över bröstkorgen och har allmänt tråkigt.


Trodde jag skulle klara mig från dessa jobbiga förkylningar denna vinter, men så var inte fallet... Hoppas verkligen att det går över fort, jag har varken tid eller lust att vara sjuk. Gruvar mig inför morgondagen då jag ska köra från Östersund till Funäsdalen, kan bli en lite jobbig resa men jag hoppas på det bästa.


Slappar dag

Har tagit mig en sovmorgon idag, riktigt skönt och välbehövlig. Var så trött hela dagen igår, och jag kan tänka mig att jag inte var så rolig att umgås med då. Men efter all min sömn nu så är jag som en ny människa och har en massa energi...


Kommer nog inte att hända så mycket denna dag, väntar på att Alex ska komma hem från sin föreläsning så vi kan ut och handla inför kvällens middagen.


Omaka par

Säsongsdebuten i backen avklarades idag, och tänk att jag gjorde det på två "vänsterskidor"... En helt obetydlig sak som jag kommer att tänka på varje gång jag sätter på mig skidorna. Det roliga är att mina skidor inte ser ut att vara ett par, och jag såg det inte förrän jag skulle inviga dem idag. De har tydligen stått ute i sommar så ena skidan har blivit solblekt, vilket resulterar i att det inte ser ut som ett matchande par. Men det var riktigt sköna att åka på och det är ju det väsentliga.


Tänkte att jag skulle ut i backen en sväng imorgon igen, men det ska tydligen blåsa ganska mycket så vi får se. Annars har jag lite att fixa här "hemma", sådana roliga saker som att diska, dammsuga och tvätta.


Fick nytt schema idag, och jag kommer att ha en ledig helg inom en snar framtid...Jippi!


Fortfarande lite groggy

Biverkningarna sitter i men nu i mindre skala, har haft ont i huvudet hela dagen och känt mig ganska groggy, hoppas att det ger med sig innan kvällen är över.


Nu är det saknas det bara två dokument innan jag kan skicka iväg brevet, det ena ligger på mig själv och det andra ska skrivas på av jobbet. Hoppas på att få iväg det innan helgen. Sedan är det bara att vänta och se vad som händer...


Biverkningar

Var och köpte nya allergitabletter idag för att slippa alla utslag som jag får hela tiden utan att veta varför. Men biverkningarna man kunde få av de jag köpte idag var verkligen inte att leka med... Och eftersom att jag har en förmåga att alltid få dessa biverkningarna kom självklart inte undan den här gången heller.


Så nu ligger jag i sängen och det snurrar i huvudet som bara den...att försöka ta sig ur sängen och vara uppe på fötterna är inte att tänka på. Känns som att jag har varit på världens kallas och fått i mig "lite" för mycket att dricka...denna känsla har jag hafs i ca 5 timmar nu, och det känns inte som att den håller på att ge med sig.


Hoppas verkligen att det ger med sig snart, för det går inte att somna så länge jag mår såhär. Att blunda går inte så bra, hela rummet snurrar...känslan är precis som att vara alldeles för full.


Motivationen är som bortblåst

Precis som igår när jag vaknade och tittade ut så blåste och snöade det ute. Hade inte Emelie ringt och frågat om vi skulle fika så hade jag nog spenderat hela denna dag i sängen framför tv:n. Så efter att hon hade ringt hoppade jag in i duschen en snabbis för att sedan möta upp dem på Loftet. Men när jag kom ut från duschen och skulle leta lite kläder så såg jag en tjej som stod och sopade av min bil...Emelie och Dennis kom och hämtade mig så jag behövde inte starta bilen idag, var inget roligt väder att gå i. När vi hade fikat passade jag på att skicka iväg min mobil och köpa nya allergitabletter.

Det känns som att all min motivation är som bortblåst, vet att jag har en del saker att göra men det händer inget. När det kommer ett förslag om att man t.ex. ska åka skidor låter det kanon roligt, men sedan när det är dags så har jag ingen lust alls. Hur roligt är det att umgås med andra när man själv tycker att man är tråkig...


Samlar dokument

Blev ingen skidåkning idag...när jag vaknade och tittade det ut så snöade det och blåste det lite, så jag bestämde mig för att stanna hemma.


Är ledig i två dagar nu och vad gör man...jo, ligger i sängen hela dagen och gör absolut ingenting, tittar runt på nätet och på alla dåliga såpor som visas på tv:n under dagen. Har en hel del saker jag måste göra, men har ingen större lust att gå utanför dörren. Tänkte att jag ska försöka göra det imorgon på förmiddagen, och ta mig ut i backen sedan.


Håller på att samla ihop en del dokument så jag ska kunna sätta igång min plan, hoppas verkligen att det ska gå vägen. Annars vet jag inte riktigt vad nästa steg på vägen blir...


Söndagsklubb

Har precis kommit hem från en väldigt trevlig kväll med mina jobbar kompisar. Kvällen började med lite cocktails nere i hotellets bar, väldigt trevligt. Sedan fortsatte vi till Veras, där det var söndagsklubb ikväll. Mycket folk, tror alla säsongare var ute ikväll. Blev en tidig kväll för min del då jag klev upp klockan 05.00 idag för att jobba frukost.


Så det är med väldigt trötta ögon som jag skriver detta inlägg...


Om jag inte sover allt för länge imorgon så ska jag inviga mina skidor imorgon. Det är mitten av januari och jag har inte varit i backen en enda gång än. Men det ska jag väl försöka att ändra på nu, hoppas bara på att det ska komma lite snö och bli lite bättre väder.


På tv...

Har man bara lite tid att titta på tv så kan man hitta en hel del bra program och serier. Själv tror jag att jag har hittat två nya serier som jag kommer att försöka följa. Det är ju inte helt lätt att göra det när man jobbar kväll, men försöka kan man ju alltid. Och har man lite tur så kan ju serierna ha en dag då de går i repris...

  
                  Samantha på 3:an                              Lipstick jungle på 4:an

Hoppas det dröjer

Glömde ju bort att berätta att min bil gick igenom besiktningen idag, men gud så nervös jag var. Hade verkligen ont i magen när besiktningsmannen gick igenom allt, och speciellt när han började testa alla lysen. Jag har ju haft lite problem med min blinkers den sista tiden.

Men tro det eller ej, allt fungerade och jag fick åka därifrån med en bra att veta notering. Så nu han jag andas ut igen. Men det lär väl inte dröja länge innan det dyker upp något nytt som gör att jag får ont i magen igen. Hoppas verkligen att det dröjer tills nästa gång...

Under piffning

Ja, som ni ser så är bloggen under piffning...det går inte så fort, men jag jobbar på det. Så under den närmaste tiden kommer det att testas och ändras en massa. Men till slut ska jag nog få till något, kan kanske bli så att jag tar till lite hjälp om jag har tur.

Inte alltid så lätt

Tänk att man ska vara så dålig på det här med att piff upp bloggen lite... Har försökt att läsa mig till hur man kan ändra saker och ting, men det är inte alltid så lätt som det ser ut. Så nu ger jag upp för idag och försöker kanske imorgon igen eller en annan dag...


Pratat av mig lite

Nu är jag tillbaka "hemma" igen efter en ganska jobbig bilkörning från stan. Mycket snö på vägen ända fram till Klövsjö och därmed även mycket snörök, sedan resterande sträcka vad det halt. Men fram kom jag iallafall...

Har precis pratat med mamma om allt mellan himmel och jord, det är skönt att få prata av sig lite...det gör jag ju med kompisar oxå, men det är inte samma sak som att prata med mamma. Och som vanligt så tyckte min mobil att vi hade pratat för länge och stängde av sig själv. Min mobil lever sitt egna lilla liv, så nu ska jag skicka i den på service igen och hoppas på att alla fel ska bli lagade denna gång. Det blev de ju tyvärr inte förra gången.


Slut hos leverantör

Besviken värre...hjälmen jag beställde var slut hos leverantör, är tydligen en utgående modell. Så nu blev det ingen hjälm helt plötsligt, vet inte om jag orkar leta åt en ny återförsäljare...

Annars håller jag på att göra mig iordning för att gå ner på stan och möta Sara. Vi ska äta lunch tillsammans på Gamla Teatern. Känns som det är hundra år sedan jag jobbade där...men det är det ju inte riktigt, men nästan iallafall.

Sedan blir det att sätta sig i bilen och köra till Funäsdalen, hoppas att det inte kommer att snöa så mycket. Här gör det ju det för tillfället, och det varierar ganska kraftigt i mängd.

Jag hittade den

För några dagar sedan satt jag och Alex och tittade runt lite på nätet och hittade en jätte fin sänggavel. När jag sedan skulle vissa den för Sara nu ikväll så hittade jag den inte, men efter en stunds letande så dök den upp igen.



Modellen kommer att bli den samma men vi kommer att göra om den men lite stoppning och tyg...

En natt i stan

Sitter nu i soffan hos Sara i Östersund, har bara för en liten stund sedan lämnat av Alex vid tåget. Det är alltid lika jobbigt att säga hejdå! Men som Alex säger, nu är det ju ännu kortare tid tills vi får vara tillsammans.

Varför jag blev kvar i stan är för att det känns så onödigt att åka till Funäsdalen ikväll och sedan ner till Sveg imorgon när jag ska besikta bilen.

Hihi, undertiden jag har skrivit detta inlägg så har jag hittat en ny tid i Funäsdalen på torsdag kl.13. Nu behöver jag inte ta omvägen till Sveg, ibland ska man ha lite tur. När jag tittade igår så fanns det ju ingen tid förrän den 28 april och det var ju alldeles för sent.

Så nu kan jag ta sovmorgon och har ingen tid att passa imorgon, riktigt skönt.

Saknar dig redan otroligt mycket!

Hihi

Ibland kan man bara inte låta bli! 


   

Hittade denna på internet tack vare en vän, så för att inte bli utan var det ju nästan ett måste att köpa den...

Boka tid...

Nu var det nära vill jag lova, har kommit på det flera gåmger men alltid glömt att boka om tiden. Det var bara ren tur att jag såg dagens datum i tidnigen idag och därför kom på det... Men när jag skulle boka om tiden idag så fanns det inte någon förrän den 28 april och då är det ju försent. Så nu har jag bokat en tid på onsdag istället, så det är bara att sätta sig i bilen och åka ner till Sveg. Men jag gör det hellre i Sveg än i Åsele, avståndet blir ju lite kortare...

Ja, just det...det är besiktningen av min bil som jag menar...hihi

Från natt till dag eller hur det nu är man säger...

Från att ha haft den mest hektiska perioden under jul och nyår till att det praktiskt taget är sten dött gick på bara några dagar... Skönt med några dagars ledighet, men det kommer att kännas i plånboken när feb. lönen kommer. Har ringt om extra jobb, finns inget just nu...men som det låter så kommer det kanske att finnas längre fram, så det är bara att vänta.


Som sagt, mycket ledigt i januari...frågan är bara vad man ska göra med all ledig tid.

Allergitabletterna som jag köpte i början av veckan tror jag fungerar. Men då är ju frågan, ska jag äta tabletter i all evighet utan att få svar på vad det är jag är allergisk mot...


Håller på att bli galen

Dessa utslag som jag får över hela kroppen och även i ansiktet håller på att göra mig galen...Har varit på apoteket idag och köpt receptfria allergitabletter,. Inte för att jag tror att det kommer att göra någon större skillnad., men det är ju alltid värt ett försök.


Om det inte var för att jag fick utslagen i ansiktet så skulle jag nog kunna leva med det. Men att vara helt rödflammig i hela ansiktet och att det sedan kliar som bara den är inte så trevligt. Och det går inte att dölja med smink heller, det har jag försökt med mer än en gång...det ser bara värre ut då.


Så nu hoppas jag att dessa tabletter ska hjälpa, ska ringa till hälsovårdscentralen imorgon och höra om de inte kan titta på utslagen igen. Har nämligen varit dit två gånger tidigare och träffat två olika läkare, men de säger bara att de inte vet vad det kan vara och sedan gör de inget åt saken...Hmm, ibland undrar man vad det är man betalar för när man går dit.


Ändringar

Nu känns det ju nästan som att man håller på att bli människa igen...har varit riktigt trött de senaste dagarna. Men som sagt nu har det börjar vända.

Har precis pratat lite med mamma, har inte gjorde det sedan före jul och har haft lite ångest över det hela. Men nu är jul och nyår över och det ska bli ändring på saker och ting.

Har ju varit lite eller mycket dålig på att uppdatera bloggen, så det ska jag försöka bli bättre på... Ska ringa ett samtal i vecka som kommer att påverka vissa belsut som ska fattas under våren.

I ungen gräddas det just nu en härlig chokladkaka som ska avnjutas tillsammans med en massa grädde...mums.

2009 är här



Nyårsafton spenderades först på jobbet och sedan med underbara vänner och kärleken...

   

   

Lediga dagar

Mycket jobb och lite sömn är väl vad som har hänt sedan sist...men nu väntar det tre dagar av ledighet. Ska försöka att ta igen lite sömn som jag har missat, hur man nu gör det.

Hoppas att det blir lite varmare så det går att spendera lite ledig tid ute...under dagen har vi haft en sådär -22 grader.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort