Halloween

Saker och ting är inte alltid som de ser ut att vara...många funderingar som snurrar i huvudet.

Tänk att ett år kan gå så fort...känns som det var igår jag var ut med brudarna på halloween och hade det galet roligt. I år blir det inte mycket till firande, kanske inget alls...

      

Saknar er alla jätte mycket

6 Månader

Efter ca 30 min försening landade vi på Arlanda i fredags trötta och inte alls på humör att behöva stressa...förseningen gjorde att det blev väldigt ont om tid för Carin som skulle med planet till Ö-sund. Så det var bara att ställa sig och vänta på våra väskor och hoppas att det skulle komma bland de första, vilket de konstigt nog gjorde. Därefter blev det ett kort hejdå till Jonas och sedan springa till inrikes och checka in Carins väska igen...

Sedan var det min tur att komma iväg från Arlanda trött, sliten och helt slut efter allt stressande köpte jag mig en biljett och tog Arlanda express in till T-centralen. Helgen spenderades med mycket skratt och mys...tänk vad tiden går fort när man helst av allt vill att den ska stå stilla...

Sitter nu i Funäsdalen igen, flunsan har smygit sig på och ett prov till läkaren ska lämnas idag eller imorgon för att får svar på vad det är som gör att min mage inte mår så bra.

Vintersäsongen närmar sig med stormsteg och om 6 månader är det vår igen...

En kvall pa flygplatsen

Da sitter vi har pa flygplatsen i Bangkok och forsoker att fa tiden att ga...tog inte allt for lang tid innan vi sprang pa Jonas som gjorde oss sallskap. Sa efter att ha inhandlat godis och diverse annat sitter vi nu alla ute pa internet och leker. Torstiga ar vi men ingen orkar ga och handla nagot...trotts det sitter vi har och tranar efter en big cola fran Burger king.

Kanns sadar att semestern snart ar slut, men ska bli skont att komma hem pa svensk mark igen...

In memory

Da var vi tillbaka i Patong igen och varan resa borjar narma sig sitt slut...kanns bade trakigt och skont att fa aka hem. Men innan dess ska vi hinna med lite saker. Imorgon ska vi till Karon och halsa pa min lillebrors "kompis"...hihi

Ikvall ska jag och Carin forsoka oss pa lite shopping...ibland blir man ju bara lite galen pa alla "turkar" som ska ha in en pa alla stallen.



                                   

                    En halsning till vara saknade...

Solnedgang

Sista dagen pa Phi phi har vi spenderat med en lite utflyckt med longboat...sa skont. Darefter blev det nagon timme pa strende innan det var dax att bege sig upp till utsiktsplatsen for att titta pa solnedgangen... Vi var ju dock lite tidiga och orkade inte riktigt vanta in den, utan gick den underbara trappan ner...


                                     

                                       

En trappa

Jag och Carin pratade for nagon dag sedan om att man ofta traffar pa manniskor man kanner nar man ar ute och reser bade i och utan for sveriges granser...men det ar nagot som jag sallan gor nar jag ar utan for sveriges granser.

Sedan hinner det ga max 2 timmar sa gar vi forbi en restaurang har pa Phi phi, och vad ser jag dar inne om inte tva bekanta ansikten fran Funasdalen...helt galet!

Denna dag borjade med att jag tog mig en lite promendat till tva utsicktsplatser...nagot som var valdigt varmt nar det hela borjade med en trappa pa 342 trappsteg. Men det var vart den fina utsikten och jag fick sallskap av en man fran Australien.

Och denna trappa ska man tydligen ta sig upp for om det skulle komma en ny vag, komma fort upp for den trappan vet jag inte om det ar mojligt.


                        

Paradiset

Klockan 7.15 idag borjade varan resa ut till Phi phi...gick riktigt smidigt och lyckades fixa boende fort, 2200 baht for 5 natter..inte helt fel. Tankte att vi skulle lyxa till det lite de tva sista natter na i Patong, sa det blir "lite" budget nu...

Dagen har spenderats pa stranden med den underbara utsikten tillsammans med varan nyfunne van Bo fran Danmark. Morgondagen tankte vi anvanda till att utforska on och dess fantastiska natur.


  

           

          

En droppe

Tror inte att det finns nagon som har varit pa Patong beach utan att ha traffat den sjungande mannen pa stranden som saljer varrullar och pomelo...Traffade honom for tva ar sedan nar jag var pa denna strand och aven idag gjorde jag det.

Blev inte sa lange pa stranden idag nar regnet gjorde oss den stora aran att titta forbi...vi packade ihop vara saker och borjade ga hem nar de bara kom nagra enstaka droppar, men innan vi var hemma var vi ganska blota vill jag lova. Sa vi behovde inte duscha idag...

Blir nog en tidig kvall ikvall...aker ut till Phi phi vad 07.15 tiden imorgon. Sa vi hoppas pa lite sol nar vi ska ut pa havet.

    

         
      

Jag far saltvatten i munnen...

Fran att ha satt foten utanfor Carins lagenhet tills vi landade i sangen i Patong tog det ca 24h...trotta som attan tog vi oss en tur ner till stranden, for att sedan stupa i sang. Man kan nog sammanfatta gardagen med ett ord: sova!

Boendet som vi bokande over internet och betalar 54kr/ natten ar inte langt ifran bilden som vi lagt ut. Daremot sa stammer inte kartan sa bra kanske...en bit att ga till standen, men det ar helt ok. Hittar vi inget battre runt samma pris bor vi nog har nar vi kommer tillbaka fran var lilla tripp.

Kommer att aka till Phi phi pa mandag, ska surfa och se om vi hittar nagot intressant boende annars fixar vi det nar vi kommer ut dit.

Dagen har spenderats pa stranden med sol och bad.

Dagens citat
- Jag far saltvatten i munnen...
- Stang munnen da!!!


Bilder kommer en annan dag...

Puss och kram till er alla

// Tess & Carin


Ett rum för natten

Sitter och skriver ut alla biljetter och bokningar som vi har gjort...blir lite papper. Nu har jag äntligen bokat min hemresa från sthlm, vilken tur att jag inte gjorde det igår utan väntade tills idag! Resan blev nämligen nästan 600 kr billigare, och det fäller man ju ingen tår över.

Tänkte jag skulle lägga ut en länk så ni får se var vi kommer att bo de första tre nätterna... Inte helt fel för endast 54kr/per och natt.

http://www.bokavandrarhem.com/index.php?area=Asia&country=Thailand&city=Patong%20Beach&propertynumber=10460&book=yes


Börjar bli lite sugen på att göra tjejerna sällskap på fullmoonpartyt, men vi vet inte riktigt...får se hur vi gör.


Äventyret börjar

Nu kan man säga att äventyret har börjat, eller nästan iaf... Har med buss tagit mig från mamma och pappa till C i Strömsund. Här packas det för fullt, inte lätt alla gånger att veta vad man ska ha med sig och vad man kommer att behöva på resans gång...

Tror det är jag som är apoteket så C står för tvätt saker och lite nål och tråd...något som alltid är bra att ha med sig. Just nu har vi saker i nästan hela lägenheten... Men det är väl så när man ska ut och resa.

Imorgon blir det de sista inköpen och sedan en fika skulle jag tro. Blir nog sedan en tidig kväll om vi nu kommer att kunna somna. Kl. 10 på torsdag går flyget från Ö-sund och sedan 14.35 lyfter vi mot varmare breddgrader.

Nu är det semester på hög nivå!


Kort liv

Ja, det är vad min mobil fick...eller än är den ju inte begravd. Men den ska skickas in nu i dagarna, perfekt  med tanke på att vi åker på torsdag.  Så har jag tur så har den kommit tillbaka tills jag kommer hem, men det lär ju inte hända.

Tänk vilket kort liv en mobil har i dagens läge...kostar galet mycket och håller inte speciellt länge, kan det bli bättre.

Rosa bandet

Idag har jag, mamma och pappa varit till Röån och inhandlat en ny soffa till tv-rummet. Kommer att bli kanon bra, och soffan är SÅ snygg. Jag vill oxå handla soffa, fast det skulle ju underlätta att ha någon stanns att ha den först...Känns lite konstigt att inte ha något rikigt hem...vet inte vad jag ska kalla hemma.

Alex har gjort ett inköp i det rosa tecknet till mig  idag... Världens bästa lipsyl, nämligen försvarets hudsalva...och nu har de piffat den gärnet oxå.

    

Tillbaka där allt började

Efter att ha avslutat mitt arbetspass för dagen/säsongen slängde jag in mina sista saker i bilen och begav mig hemmåt...efter en inte helt lätt bilfärd med en och annan paus för att inte somna vid ratten svängde jag in på gården hemma hos mamma och pappa som var helt ovetande om att jag skulle komma idag...Var tänkt att jag skulle komma hem imorgon men jag orkade inte stanna en natt till i onödan.

Lite roligt att se mammas min när hon kom ner för trappan...

Så nu sitter jag här på bäddsoffan i gästrummet och ska snart dricka lite the och kanske ta en macka.


Paradiset

 Snart är vi där...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort