Långpromenad

Efter jobbet idag tog jag och Emelie oss en lite promenad som slutade med att vi var ute i två timmar, så det blev inte en så "liten" promenad...Men det var jätte skönt och solen hade den stora äran att göra oss sällskap hela tiden.

Sedan var det hem och fixa lite middag och som avslutning blev det en film som jag nog halvsov till...solen tog lite mer än vad vi hade räknat med, känns ganska bra på kinderna och lite ont i huvudet fick jag oxå. Kan ju vara lite bra att ha med sig vatten om man ska vara ute så länge i solen...något vi får tänka på nästa gång vännen:P

Nej, nu är det nog dax för sängen snart...börjar 6.00 imorgon.

Inte länge kvar nu...

Tänk vad lite sol kan göra mycket...

Nu har vi en vecka kvar av säsongen, sedan är det slut för den här gången... Jag har fått den stora äran att jobba frukost och lunch denna vecka, så jag jobbade mit sista kvällspass i lördags. Känns lite konstigt att jag bara ska jobba dagar framöver, men samtidigt väldigt skönt.

Har en hel del saker planerade nu framöver, kommer att bli så roligt att få åka iväg och träffa alla. Kommer att börja det hela med Afterski 1000 nu till helgen, då kommer Sara och Tomas hit. Och jag jobbar ju så bra, slutar 12.00 på fredag och börjar sedan 6.00 på söndag. Söndagspasset kanske inte är det bästa, men det gör inte så mycket.

Sedan finns det en resa till både Umeå och Ström inplanerad tillsammans med älsklingen, kommer att bli så roligt och mysigt.

Vår

För varje dag som går bli längtan allt större efter att få sitta i en park och äta lunch eller en glass och bara njuta av det underbara vårvädret. Eller varför inte ta en fika med en kompis på en uteservering och titta på en massa människor...

Börjar drömma mig bort till ett liv bortom säsongandet, känner att nu är verkligen detta konto fullt. Trodde att det var det förrut, men nu är det verkligen det...känns nästan som att det håller på att svämma över. Nya äventyr står för dörren och det känns spännande.

Personbeviset är fixat, hoppas bara att det går att skriva ut på jobbet...brukar vara lite problem med sådant. Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa, skulle vara så skönt att slippa beställa det.

Sol

Solen skiner och fåglarna kvittrar, det är verkligen vår ute... Snart står sommaren för dörren med sol, bad och underbara stunder med familj och vänner.

Funderingar kring framtiden börjar smyga sig på och det finns en hel del att fundera på...men det mesta börja nog falla på plats och det känns skönt.


Att det ska vara så svårt...

Deklaration, bankID och e-legetimation...ja, det är inte helt lätt att deklarera vill jag lova. Har snart suttit i telefonkö i 18 min för att få lite hjälp med mitt bankID. Man måste tydligen ha e-legetimation för att kunna registrera ett bankID, och för att få en e-legetimation måste man besöka ett bankkontor. Och självklart finns inte handelsbanken i Funäsdalen...

Men skam den som ger sig...jag ska deklarera på internet, så är det bara

Hope and Glory


Födelsedag!

   

80%

Det blir mindre och mindre i kassan...nu är jag nere på 80%. Går och väntar på att något ska hända men vet att det inte kommer att göra det så länga jag inte tar tag i det själv.

Sommaren ut, sedan är det bra...Vill inte att mitt liv ska gå ut på att flytta runt med en massa väskor och inte ha en fast punkt som kallas hem! Just nu spelar det ingen roll var jag hamnar, bara jag får vara med min älskling och att jag har möjlighet att åka hem till min familj och vänner.

Älskar och saknar er alla så mycket!

Ny vecka

Då var då påsken över för denna gång och alla har åkt hem...skönt men samtidigt tråkigt. Tre veckor kvar och sedan är säsonge över, det har verkligen gått fort den sista tiden.

Ledig idag och solen skiner...måste vara något fel, det brukar ju alltid vara dåligt väder när jag är ledig. Sitter just nu vid datorn och försöker komma på vad det har blivit för fel på den. Den kan inte läsa mina profil inställningar vilket resluterar i att jag inte kan komma in på mitt konto på datorn där jag har allt sparat, så nu får jag använda gästkontot. Hoppas på att hitta någon som kan hjälpa mig med mitt dataproblem, annars kommer jag att bli lite ledsen. Alla kort och sådant finns ju sparat där...

Dagen före...

Ja, då var det dagen före skärtorsdagen igen och alla börjar göra sig redo för att åka till fjälls och ha det skönt. Själv befinner jag mig ju redan i fjällen, men för min del blir det jobb för hela slanten.

Riktigt tråkigt att jag missar påsk med min familj detta år oxå...men det är ju inte så mycket att göra åt, ett jobb är ju alltid ett jobb:P

Men ska nog lyckas göra det bästa av denna påsk oxå...På söndag är det min och Emelies dag, och fy vad vi ska ha det roligt. Hoppas att vädergudarna är med oss denna dag.

Kram kram

4 April

Påsken närmar sig med stormsteg och det tinar ute som aldrig förr...Nu har även solen äntligen tittat fram ordentligt, var ett tag sedan den gjorde det sist.

Hoppas att den kommande veckan har mycket sol att bjuda på nu njär det är mycket jobb på G, går ju så mycket lättare att jobba när det är sol ute.

Är lika besviken i år som förra året att jag inte får åka till fjället med min familj och släkt, påsken är nog den helgen jag tycker bäst om under året. Det är verkligen helt underbart att vara uppe i stugan under den helgen, vare sig det är fint väder eller inte...

Aaa...

Tänk att det alltid ska vara något... Kan det inte bara få flyta på, orkar inte ödsla en massa energi!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort