Helg

Den kommande helgen kommer att spenderas i Strömsund hos min underbara vän Sylvia och hennes pojkvän, var ett tag sedan vi sågs...alla hjärtan tror jag senaste gången var. Tråkigt att det är så långt mellan gångerna, men det ska vi nog kunna ändra på under den här sommaren.

Kommer nog att bli en hel del skratt och bus under helgen, det brukar det ju oftast bli när vi kommer ihop oss. Ska plocka upp damen i Östersund på fredag där vi ska inhandla allt som kommer att behövas under helgen, sedan åker vi vidare mot Ström och plockar upp Alex på vägen.

Ser verkligen fram emot denna helg, hoppas på fint väder...


Underbar helg

En underbar helg med vänner, familj och älsklingen. Det var mycket som skulle hinnas med under denna lång helg, kanske lite för mycket...

Hämtade upp Alex vi tåget på onsdagkväll för att sedan sova i Sikås. Efter en sovmorgon på torsdag fortsatte vi vidare till Lajkjö för att hälsa på mamma och pappa, där det blev grillning och mys i soffan.

Efter att ha sovit lite för länge på fredag så åkte vi vidare till Umeå för att hälsa på kusinen och shoppa. Blev kalas med tårta och grogg på fredagkväll, mycket trevligt. Tack så mycket för inbjudan!

På lördag fortsatte vi vårat shoppande, sedan var det hem till Marie för att säga hejdå och sedan åka hem. Men innan dess han vi med att hälsa på Sandra och Christian som det var evigheter sedan jag träffade.

Avslutade helgen där den började, med att sova i Sikås igen och sedan middag i Norderåsen innan det var dax för mig att åka tillbaka till Funäsdalen igen.

Nu har nedräkningen börjat på riktigt: 36 dagar kvar!


Långhelg

Imorgon efter jobbet sätter jag mig i bilen och åker hem, hem till mamma och pappa. Har inte varit hem sedan i början på november så det ska bli roligt, plockar upp älsklingen i Östersund som kommer med tåg från Sthlm. Kommer att sova i Sikås imorgon och på torsdag åker vi till Lajksjö för grillning och tårta.

Sedan på fredag åker vi vidare till Umeå för att hälsa på min underbara kusin och lite vänner. Så man kan sammanfatta det hela med att det blir en underbar helg med familj och vänner.

Personalresa

Denna gång gick personalresan till Åre och Holiday club, där vi bowlade, badade och hade det skönt


Fram och tillbaka

Att fatta ett beslut och sedan känna att det känns rätt är inte så lätt...under vintern har det funderats en hel det och det har varit svårt at komma fram till en bra lösning.

Men nu är beslutet taget och det känns rätt, kommer att sluta på hotellet den sista juni. Hur framtiden ser ut vet jag inte riktigt, ska söka en utbildning och hoppas att få börja den till hösten. Just nu känns det bara skönt att det snart är dax att börja packa ihop alla mina saker och bege mig hemåt.

Ser fram emot en sommar tillsammans med Alex, min familj och alla mina vänner. På något sätt känns det som att jag ska tillbaka till mitt riktiga liv igen, att jag har haft en paus från det och att det nu är dax att åka tillbaka...


After ski 1000

Ja, även i år så blev det after ski 1000 trotts att det var många som tvivlade pga snöbristen. Och det var lite väl lite måste jag säga...det var en och annan och fastnade och ramlade i geggan som bredde ut sig i sluttningen.

Vädret som inte såg ut att bli det bästa tog sig i kragen och mitt på dagen tittade solen fram och det blev en kanon dag.

        

      

Längtar...

Tänk att man kan längta efter någon så mycket, det känns i hela kroppen och det påverkar sinnesstämningen hela tiden.

Det är inte många dagar kvar nu men det känns ändå som en evighet innan jag är hos dig igen...


Personalresa

Imorgon kl.08.00 är det dax igen, årets personalresa...tror att vi kommer att hamna i Åre denna gång, inte helt fel det heller. Finns nog inget som kan klå förra årets resa, det kommer att bli mycket svårt. En vecka på segelbåt i Kroatien, det är ju inte ens något man själv gör när man åker på semester...

Uppdatering och bilder får nog bli på söndag eller måndag skulle jag tro.

Pressent...

Till alla er som än inte har kommit på vad ni ska ge min i födelsedags pressent... Jag är i behov av en ny mobil;)

 

     

7 maj

Och vad innebär denna dag...jo, det är ju min födelsedag!

Dagen har spenderats nerbäddad i soffan och en massa film...har haft två kompisar som har gjort mig sällskap. Och varför väljer man att fira sin födelsedag på detta sätt då?! Jo, det är ju så att jag har åkt på världens förkylning och hade nog toppen av den igårkväll och inatt. Men idag är jag på bättringsvägen, men orkar dock inte med några större äventyr.

Så hur kommer jag då att komma ihåg min 28-års dag...jo, jag hade film maraton.

Ett stort tack för alla grattis önskningar som har kommit under dagen på diverse sätt!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort