Livet...

Glädje och sorg går hand i hand genom livet...

image57

Sony Ericsson W910i HeartyRed + MMC-70

Äntligen är den här...min nya mobil!
                      
image56


Nu är det bara att vänta på att abonnemanget ska aktiveras...

Ledig

Började dagen med att sova länge, sedan blev det lunch på hotellet innan vi begav oss till backen jag och Anna. Försökte få på mig mina pjäxor i sådär 30 min innan jag gav upp... Åkte tillbaka till Träsket och bytte till snowboard.

Det blev några härliga åk, träffade på våran söta kock i backen som gjorde oss sällskap. Sedan åkte vi  till Toppsport för att inskaffa ett par nya skidglasögon  till mig.


       image52

                                  

En tripp till Sälen på G

Nu blir nog min efterlängtade Sälen resa av, schemat är bubbelkollat och lite ändringar har gjorts...Hoppas nu bara att det inte dycker upp något som sätter pinnar i hjulen för mig, men med min tur så lär det ju med största sannolighet göra det. Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa...

Två kändisar bor jag med nu oxå... 1 1/2 sida i ÖP fick tjejerna idag.

Har ju glömt att berätta att det som inte skrivs på min sida kan man läsa om på Annas: anraunfaa.blogg.se

2 dagars hålligång

ja, det har varit hålligång i restaurangen i två dagar nu och ikväll lär det fortsätta. har inte kommit hem tidigare än 02.00 dessa dagar. Hoppas att det blir en "tidig" kväll för mig ikväll så jag får gå ut med Emelie och härja lite...men man vet ju aldrig vad som händer när det gäller restaurangen.

Nu sitter vi alla på våra rum och bara slappar, eller jag vet inte vad de andra tjejerna gör men jag antar att det är slappning som gäller.

Blir nog en power nap och sedan dax att göra sig iordning för jobbet.


Hoppas att alla få en trevlig helg.

Tillbaka i fjällen

Då var jag äntligen "hemma" igen. Ja, det är så det känns...Lägenheten i Strömsund är bara ett ställe där jag har mina saker för tillfället.

Ska packa upp mina väskor och sedan göra min iordning för att gå på jobbet.

Har öppnat mitt paket idag... Tack så jätte mycket för alla fina saker Albin och Ellen. Det var rätt kort som jag fick, nu kommer mitt rum att bli så fint.

Hemma i Strömsund

Då har man då varit hemma i snart två dagar...roligt att träffa alla mina underbara tjejer men annars vet jag inte.

Innan jag hade hunnit öppna ögonen i tisdags önskade jag att det skulle vara fint väder så jag kunde ge mig ut i backen...när jag sedan öppnade mina ögon insåg jag att jag inte alls var "hemma" i Funäs utan i Ström. Lite besviken men blev sedan glad när jag kom på att jag skulle umgås med mina tjejer hela dagen.

Har börjat förbereda mig för resan tillbaka till säsongslivet och intervjun i Östersund imorgon, det känns lite i magen måste jag säga. Men jag kan ju inte göra annat än att vara mig själv, och räcker inte det till så får det vara...

Det ligger ett packet i Funäs och väntar på mig...är så nyfiken att jag håller på att gå åt

Helgen...

Nu är helgen över och vi lever fortfarande... Har varit fullt upp, 75 galna norskar som vet hur man festar.

I fredags var jag och Anna och tittade hur det gick för tjejerna i restaurangen, blev en öl och lyssnade lite på Jens när han spelade. Sedan fortsatta vi till Veras där vi träffade ett gäng norska killar som fick oss att skratta hej vilt, och bli lite fulla...

Jobbade frukost på lördag, och hjälp vad bacon vi fick göra. Tror inte det har gått så mycket på en frukost sedan jag kom hit. Gick hem vi 12 och sov en stund innan det var dax att traska tillbaka för att göra iordning för dansen och norskarnas middag. Kvällen flöt på och det blev inte så sent som vi trodde, kom hem vid 04.30.

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vi 14.30 tiden. Följde men tjejerna och tittade på när det bowlade, nu är det snart dax att göra sig iordning för att gå på Veras.

Personalsöndag på G, fast det blir en tidig kväll för mig. Har frukost-lunch imorgon och sedan ska jag köra hem till Strömsund.

Har sagt att jag inte ska åka hem något, men nu blir det så iallafall. Passar på att ta en jobbintervju i Östersund på vägen tillbaka.

Idol

Jag har hittat en ny idol...får mig att skratta hela tiden, helt underbart!


Kan man känna sig äldre

Man är inte äldre än vad man gör sig brukar jag alltid säga...men idag vet jag inte!?

Var och hälsade på läkaren idag, som sa att det var dax att köpa stödstrumpor. 

Ont i ryggen och stödstrumpor, kan man bli mer tant eller... 

Men jag fick med mig en hälsning till de andra tjejerna att de oxå skulle inskaffa stödstrumpor. Och Anna var inte sen att hänga på, så jag är inte ensam i allafall...

Hej mitt vinterland...

Över en natt har Funäsdalen förvandlats till ett underbart vinterland men höga drivor och träd med snötunga grenar, helt underbar!

Har precis kommit hem från en lite roadtrip med Sandra och Anna, färden gick till Sveg...och vi hamnade ju självklart på Dollar, var annars... Så nu håller vi på att packa upp påsar och piffa lite i Träsket.

Denna dag...

började med en sovmorgon och sedan lunch på hotellet men väldigt trevligt sällskap.

Har beställt jackor idag för provning, hoppas att det kommer denna vecka annars kommer de i början på nästa. Vill ju få det överstökat och sedan vill vi ju ha dem snart så vi kan använda dem under säsongen.

Var och fikade på Villan med Inkan och Cilla på eftermiddagen, trevligt värre måste jag säga. Vi fikar förlite på detta ställe, det måste vi ändra på...

Har sett på film nu på kvällskvisten The notebook, alltid lika trevligt att sitta ett gäng tjejer och se på kärlek... Fick ett litet trevligt telefonsamtal mitt i filmen...

Snart dax för vinprovning igen! Hade ju en igår också, då avverkade vi 10 vita viner ikväll är det röda som gäller. Hoppas att det går fort för jag är inte riktigt på hugget för att sitta och prova viner idag.

Har ännu en ledig dag imorgon, undrar vad jag ska hitta på...men det märker jag nog när jag vaknar.

Träningsvärk

Fick låna skotern av Per igår, så vi tjejer drog ut på en sväng... Det var lite uppför på en del ställen och med en kälke efter skotern var det bara att hänga över styret så vi inte skulle slå runt...så idag känns det i låren som bara den...

Jobbar lunch imorgon och sedan är jag ledig tills på fredag kl.10.30, ska bli sååå skönt. Hoppas att det blir bra väder så det blir några timmar i backen.

Vi har ju haft lite konstigt väder de sista dagarna...i lördags var det nog -10 och igår nollan. Idag är det plus och nu snöar det, härliga vädergudar vi har.

Trött, trött, trött

Har varit det ett antal dagar nu... Igår gjorde jag inte mycket, vaknade och gick på 11-fikat. Hem igen och somnade i soffan, vaknade flyttade mig till sängen och somnade om...Man kan sammanfatta gårdagen med att jag sov hela dagen!


Fortfarande trött idag... nu är det duschen nästa och sedan film.

Ledig i 3 dagar!

Härligt, härligt, härligt...

Imorgon blir det backen hela dagen och sedan after ski...kommer att bli toppen, det har ju snöat ett X antal dagar nu så snö finns det och bli över.

Sedan finns det risk för att det blir bubbel på kvällen om vi inte är för trötta. men det finns väl ingen skönare än att bubbla efter en dag i backen!?

Nu är det dax för snyftar film med brudarna

2008 är här

2007 är slut och 2008 har precis börjat...Tänk att ett helt år har gått och att ett nytt är här...

2007- var ett år fyllt med många prövningar stora och små, hårda och lätta. Men även ett år med mycket skratt och glädje.

2008-hoppas att det blir möjligheternas år. Att allt börjar klarna och pusselbitarna falla på sin plats...


Puss puss till er alla

Nyårsafton

Nyårsafton spenderades förutom med jobbarkompisarna med; Sara, Tomas; Ripa och P.

Blev en lite konstig start på mitt nyårsfirande när jag var tvungen att stanna på jobbet till 20.00 istället för att gå hem 16.30. Så när jag äntligen kom iväg från jobbet var det att hoppa in i duschen, torkar håret fort och slänga på sig kläderna. Kom preics till gänget när de hade ätit klart varmrätten...

Efter lite mat i magen och några vinglas var festen igång...Tog en taxi till Eriksgården strax innan tolv...där vi skålade in det nya året!

Blev en rolig kväl med lite galna saker...


           
           
         

Gott Nytt År

Så var det då 2008! Hoppas att detta år kommer att bli ett bra år...


image29

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort