Söndag

Dagen har jag spenderat i backarna i Ramundberget tillsammans med Sara. Roligt att umgås med henne igen, det är ju långt mellan gångerna. Men ändå känns det som det var igår och det är ju det som är så skönt.

Har jobbat några timmar i restaurangen ikväll...jobbar frukost-lunch imorgon och på nyårsdagen, sedan är jag ledig och då ska jag sova...hoppas jag, är det fint väder vill man ju ut i backen. Så jag vet inte om jag ska hoppas på dåligt väder kanske, eller inte. Sova kan man göra en annan gång!


Puss puss på er alla

En dag i backen...

Idag har vi spenderat dagen på Funäsdalsberget...trodde aldrig att vi skulle ta oss ut idag eftersom att det blev "lite" sent igår.

Klockan ringde 10.00 och jag orkade inte kliva upp, men som det alltid är när jag vaknar så måste jag gå på toa. Kom ut i hallen och tittade ut...det snöade som bara den. Resultatet av detta blev en snabb frukost och sedan ut i backen. Lite hårt underlag med det var riktigt roligt ändå, lite besviken på skidorna bara.

Så när vi var klar i backen åkte vi till Toppsport och fixade ett par nya skidor till mig. Man får tydligen inte byta skidor när man har hyrt ett par, men jag blinkade lite medögonen och sedan var det fixat.

Nu sitter jag och väntar på att Sara ska ringa, hon och Tomas kommer upp idag och ska vara här över nyår. Ska bli så roligt att umgås lite.

Puss på er alla


                                         

Första åket

Japp, idag blev det av...första åket för säsongen! Jag, Anna, Cilla och Pelle åkte till Ramundberget för att avklara det första åken, och det blev hela två stycken...Blåste som bara den och sedan regnade det lite. Men nu är det gjort i allafall.

Hoppas att det kommer lite mer snö tills nästa gång vi får tid att åka lite, men det kommer nog inte att dröja allt för länge tror/hoppas jag.

Nej, nu är det dax att göra sig iordning för jobbet..


Puss puss

Julen är över...

Ja, då var  julen över igen för denna gång. Missade att den var här i år, men det gör inte så mycket när jag inte får tillbringa den med min familj.

Då är det nyår nästa på schemat, ska bli roligt. Jag jobbar frukost nyårsafton och nyårsdagen, hihi. Då kan jag umgås med mina kompisar som kommer hit.

Men innan det så ska vi klara av en fest i Träsket på fredag. Första festen för säsongen som är planerad, hoppas att det blir roligt...men det ska vi nog lyckas ordna på något sätt tror jag.

Puss och kram från mig så länge

Julafton

Ja, då var det äntligen julafton, en dag som så många har gått och sett fram emot...

Själv har jag precis vaknat, ska försöka duscha och sedan göra mig iordning för att gå på jobbet.  Känns i magen infor detta arbetspass, vet inte riktigt hur vi ska lösa detta med placeringen. Men, men det ordnar sig säker, hoppas jag i allafall.


GOD JUL alla ute i vårat avlånga land


Puss och kram

GOD JUL

Vill önska alla en riktigt god jul! Hoppas att julen blir mysig med massa god mat och trevligt sällskap.

image25

Vill skicka en jätte stor julkeam till min "stora" familj som jag inte får fira jul med i år.

Min underbara vän!

Är så glad att jag har hittat dig och att du finns i mitt liv. Vet inte riktigt vad jag skulle göra om du inte fanns vid min sida som du alltid gör. Hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag värdesätter vår vänskap.

image24

Jag älskar dig vännen!

Tomten kommer till Funäs oxå...

Ja, tydligen så kommer ha hit oxå, fick julklapp av chefen och tomten idag...

image23

Julklappar

Hihi, lite förvånad jag blev när Cilla kom tillbaka från Dorotea och hade med sig julklappar till mig. Jag hade ju redan fått alla mina innan jag åkte hit!

image22

Tack så mycket mamma, pappa och Ante

Till Dig...

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.

När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en utfordring, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig.

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.
Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela
med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!

Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.
Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller
för resten av livet.

Nu har värmen kommit till Funäs oxå...

Trodde vi skulle blåsa bort inatt, det var nästan så man fick hålla i sig hårt i sängen... När jag vaknade idag blåste det fortfarande och det var plusgrader. Så nu ser det ut på samma sätt här som på alla andra ställen, en stor isbana.

Vi har fortfanade inget varmvatten, något som börjar gå en på nerverna måste jag säga. Jobbigt att inte kunna duscha när man kommer hem efter en dag på jobbet eller innan man ska dit. Det är nu några dagar sedan jag kunde tvätta mitt hår...och det känns inte så jätteskönt måste jag säga, trodde jag skulle få göra det idag men så blev det inte.

Hoppas att det blir av imorgon istället...hihi

Onsdag 19/12

Fortfarande kallt ute, har varit det i snart 2 veckor nu. Och det betyder att det fortfarande är kallt inne oxå. Tempen ute ligger väl på ca -17, plus eller minus någon grad.

Börjar jobba kl 15, idag, funderar på att duscha nu när det finns varmvatten i duschen...har ju haft lite problem med det den sista tiden, eller sedan jag kom upp. Men idag finns det varmvatten i alla fall, JIPPI!  Haha, det fanns inget varmvatten idag heller...

Sedan blir det nog lunch på jobbet och renskrivning av schema skulle jag tro. Är ju ensam som börjar sent i Träsket idag...Och det finns ju inte så mycket att göra då det är kallt ute....

Just det, har ju glömt att berätta att p-boendet här heter Träsket... så nu vet ni vad jag pratar om när det står Träsket.

Puss och kram till alla underbara människor som finns i mitt liv

Pimp my room...

När jag var hem till Ström förra veckan fick jag ju med mig "lite" saker tillbaka... Så nu känns det ju nästan som hemma i mitt rum..

image21


Nu kan säsongen börja på riktigt

Har varit duktig och äntligen fixat skidor igår och idag blev det liftkort, så nu är jag redo att bege mig ut i backarna och leva lite farligt! Hoppas väl på att det inte ska bli några benbrott, fast det har ju inte blivit det tidigare så det borde nog inte bli det den här säsongen heller...



image20 


HF:are

Ja, det sägs att jag är en riktig HF:are nu, och
det beror tydligen på att jag har fått den här...

                   

Helgen som varit...

Ja, så är då helgen snart över och jag är ledig i två dagar...JIPPI!

Det har varit en hård helg med frukost fre-sön, varav lör-sön började passen 05.30. Men det var ju inte ett hinder för utgång, så det blev det både i fredag och lördag...

Så man kan sammanfatta helgen med; jobb, utgång och väldigt lite sömn... men det var det värt. Har ju hela morgondagen på mig att sova. Tisdag blir det nog en tripp till Östersund men Emelie om det inte kommer något ivägen.


HIhi, jag och Anna på Eriksgården i fredags...

image15


Min Ängel...

Till minne av min älskade lillebror Mattias

image14

Strömsund...

Klockan 07,00 gick bilen mot Strömsund...väl framme känns det som att jag aldrig har varit borta. Kommer hem med blandade känslor, inser ganska fort att det är nog skönt att ha fått komma bort ett tag. Så nu ser jag fram emot säsongen i Funäsdalen med stor förväntan...hoppas att den bjuder på många positiva överraskningar och hyss...


Nu är det snart dax för sängen är trött, dunder förkyld och har ont i hela kroppen...måste hoppa in och jobba några timmar imorgon så jag hoppas att jag mår bättre då och att det inte har blivit värre.



Tur att jag har min vän nära tillhands när jag är såhär förkyld...
Otrivin mentholProduktbild: Otrivin® Menthol (utan konserveringsmedel) nässpray, lösning 1 mg/ml     SP  (förp: 10 ml)
                                                                                               

En tripp hem...

Japp, imorogn efter jobbet sätter jag mig i bilen för en tripp hem till Ström, måste hem och hämta en massa saker. Tyckte att jag hade fått med mig allt, men så var ju inte fallet...

Frågan är bara om jag kommer att få med mig allt när säsongen är slut, För bilen var ganska packad när jag åkte hit...hihi

Nej, nu är det dax för sängen om jag ska orka med hela morgondagen...vill ju komma fram oxå och inte hamna i diket någon stanns.

Kärlek till min "stora" familj och alla mina underbara vänner

Julbord...

Igår hade vi vårat stora julbord, tror aldrig jag har jobbat i en bar när det har varit så galet...men roligt var det!

Mindre roligt är det väl idag när det gör ont i hela kroppen...det blev ju ändå 16,5 timme på jobbet...

  image9

Mitt krypin...

Så här ser det ut där jag kommer att sova, se på tv och slappa de närmaste 5 månaderna...



                                   
                                   

Hihi...

Jag lovar att ni aldrig har sett något så snyggt någon gång...

http://www.elfyourself.com/?id=1174207066

Idag händer det inte mycket...

Har regnat idag så det har inte gjorts så mycket...

Jag och Cilla är på jakt efter slalomskidor, får se om vi hittar några imorgon eller om vi blir skidlösa i vinter...men så illa ska det väl inte bli...

Ska snart iväg och jobba en stund, har lite saker att fixa. Eller det är ganska mycket, men det ska nog ordna sig.

Första inlägget...

Ja, nu kommer äntligen det första inlägget, eller så kan man säga att jag äntligen har skaffat mig en blogg...

Har sedan måndagen den 26 nov. befunnit mig i Funäsdalen, här kommer jag att finnas fram till sista april.

Har inte hunnit med så mycket mer än att jobba sedan jag kom hit, men säsongen är lång och många äventyr och hyss kommer det säkert att bli...

Jag, Anna och Emelie har spenderat kvällen i pulkbacken bakom hotellet, där har vi åkt pulka och tefat så snön har sprutat...           


                                                                                 
                                                                
                                                                                             

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort