Fortsatta biverkningar

Har fortfarande ont i armen och på eftermiddagen kom känslan av feber tillbaka tillsammans med ont och trött i kroppen. Men med lite tur så ska det vara över tills imorgon då jag ska åka till mamma och pappa.

Tanken var att det skulle bli utgång på lördag men jag kommer att hoppa det och ha en riktig myshelg istället och bara slappa. Tänkte att jag kanske skulle börja röja upp bland mitt bohag som jag har stående hemma, just nu kommer man knappt i och att hitta något är praktiskt taget omöjligt. Så det ser nog ut som det blir mitt stora mission i helgen.

Vaccinerad

Efter att ha velat fram och tillbaka en hel del vad det gäller att vaccinera mig så åkte jag och gjorde det igår. När jag fick veta att en i min närhet kanske har influensan var det inte så svårt att bestämma sig, jag blir ju "ganska" dålig av en vanlig influensa så av denna skulle jag nog bli rejält klen.

Biverkningarna blev inte så farliga som jag trodde, har ju en förmåga att ofta råka ut för de ovanliga biverkningarna. Men jag ser ut att klara mig denna gång...

Under gårdagen hade jag nog lite feber och ont i armen, men i natt har någon mer än gärna fått amputera min vänstra arm! Det har verkligen gjort så ont, har inte kunnat sova något på hela natten... Men nu på förmiddagen känns det lite bättre och jag hoppas att det onda går över under dagen.

Men det får mer än gärna göra lite ont av vaccinet än att behöva råka ut för influensan för det tror jag skulle bli mycket värre.

Vintertid

Tog en riktig sovmorgon idag och kom inte ur sängen förrän vid 10.30 tiden, när jag sedan kom ner och slog på datorn så jag att klockan "bara" var 9.30.

Hade totalt glömt bort att det var dax att ställa om klockan inatt även fast vi har pratat om det i veckan.Men en extra timme på denna dag är väl inte helt fel, betyder ju att slapparsöndagen blir lite längre!

Ska snart iväg och lyfta lite skrot innan det är dax att åka till Gåxsjö på middag och sedan film (Sommar med Göran) hoppas att den är lika bra som jag tror att den ska vara...

Fredagsmys

Veckorna går verkligen fort, fredag igen och det betyder fredagsmys...

Har varit en riktigt seg dag, energin har varit lika med noll så det har inte blivit något gjort. Har sett några avsnitt av Heroes och surfat runt lite på nätet.

Alex har en liten powernap och jag har precis haft ett magpass framför tv:n, måste ju börja ladda för Idol som börjar om en timme.

Fick en sug efter att åka på en IKEA-resa, hoppas att mamma ska iväg på någon snart så jag kan följa med...

Frisk förklarad

Har varit till Östersund med lillebror och en kompis till honom idag för att besöka sjukhuset, skulle vara där kl 9.30 och 9.45 var jag klar. Läkarna har gjort en massa undersökningar och provtagningar utan att hitta orsaken till varför jag har haft anemi, så nu är jag friskförklarad!

Efter besöket på sjukhuset blev det frukost på Subway och sedan en snabbis på stan för att uträtta lite ärenden och sedan iväg till Willy´s för att storhandla och det gjorde vi verkligen...

Sitter nu i soffan och är riktigt trött, det är jobbigt att åka till stan, men innan det är dax att sova ska vi hinna med ett träningspass.

Massa Mys

Blev en riktigt slappar helg i Funäs... Kom fram vid 21.30 tiden på fredagkväll, sedan blev det en lite tripp till Tännäs som slutade med att jag blev chafför för kvällen.

Lördagen började med en trevlig frukost och sedan iväg till Villan för att träna, avslutade med fika och trevligt sällskap. Dagen forsatte sedan i ett skönt tempo med god middag, film, glass och massa mys. Blev en skön sovmorgon på söndagen och sedan frukost innan det var dax att sätta sig i bilen och åka hem igen.
                                       

Rapport skrivning

Sitter i soffan och väntar på att Alex ska komma hem, sedan blir det till att packa lite fort och bege oss mot Funäsdalen. Blir ett stopp i Östersund för middag och handla lite frukost.

Dagen har spenderats framför datorn där jag har samlat fakta till min rapport jag ska skriva om psykosocial arbetsmiljö, riktigt intressant. Kommer att inrikta mig på arbetsrelaterad stress, för - och nackdelar och hur man kan förebygga stress.

Men nu blir det fokusering på helgen och dess äventyr...

  

Road trip

Tiden går verkligen fort, är snart 4 månader sedan jag flyttade från Funäsdalen...men imorgon blir det en road trip tillbaka för att hämta sängen som jag inte fick med mig senast.

Så mamma, snart har du din säng hemma igen ;)


Helgen som varit

I lördags åkte vi in till Östersund för att fira Alex syster som fyllde 30 år. Kalaset gick av stapeln på Eastern Palace med buffé, innan kvällen var över hade vi nog alla kunnat rulla därifrån...

Söndagen spenderade vi på ett lite mindre varmt älgpass...efter en heldag ute åkte vi sedan hem för att laga mat och äta blåbärspaj framför tv:n.


En helg i bilder

Här kommer lite bilder från helgen som vi spenderade uppe i Storjola.




Ett grått hårstrå =P

Ibland fungerar verkligen inte hjärnan som den ska...speciellt inte när man är förkyld och har lite feber! Sitter och försöker göra det sista på mina inlämningsuppgifter som ska mailas in ikväll, har jag inte fått ett grått hårstrå eller två nu så är det något fel...

Trodde att jag skulle bli galen tills jag tittade lite längra fram i boken och hittade svaren där. Men varför göra uppgifter till ett kapitel när svaren kommer i det nästa?!

Ska försöka göra detta klart nu och sedan skicka iväg det...

Kylan är här...

Har haft en skön helg tillsammans med familjen i fjället med kantarell plockning, fika ute i det kyliga höst vädret, massa slappning och gosaker i massor. Helgen hade gärna fått vara en eller två dagar längre, just nu är det för kort för att man ska hinna med allt som man vill...


Kalkyler och en resa till fjället

Sitter och försöker förstår min på det här med olika kalkyleringar...(divisionskalkyl, påläggskalkyl, för- och efterkalkyl och bidragskalkyl) Finns en uppsjö av dessa och förstå hur man räknar alla dessa är inte så lätt i början...

Ska strax börja packa inför morgondagen, för när Alex slutar vid 16 tiden imorgon beger vi oss mot Dorotea och sedan vidare till Storjola. Ska bli så roligt att äntligen åka dit, jag har verkligen väntat på denna tripp och då menar jag verkligen väntat. Hela 2 år sedan jag var där senast och det är verkligen alldeles för lång tid!


OBS!!!

Med lite hjälp så insåg jag att det två senaste inläggen låter väldigt deprimerade...vill bara meddela att jag inte är det och att inläggen inte handlar om mig!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort