Livet

Vem är det som ger rätten till en människa att bestämma över en annan människas liv? Man kan verkligen bli förvånad över hur vuxna människor beter sig...

Livet kan tufft på så många otroliga sätt och ibland känns det som att det bara inte fungerar längre. Att ha sin familj och vänner som visar att de finns och stöttar kan vara A och O, bara att de finns där även om de inte gör något.

Är det meningen att livet ska vara så hårt för vissa människor att de känner att de inte orkar längre?!

Förhållanden

Livet är fullt av förhållanden i alla dess former, allt från kollegor till bästa vännen och den stora kärleken. De kan växa och bli hur starka som helst, de kan även blekna och försvinna ut i sanden...

Eftersom att livet består av så många olika förhållanden, varför inte se till att det är förhållanden som man mår bra av och man kan växa i?! Det är kanske inte alltid så lätt att se när man har kört fast och behöver en hjälpande hand...

Hitta de förhållanden som får dig att mår bra och njuta av livet, ibland kan man behöva avsluta ett för att inleda ett annat...









Bänkad framför tv:n

Kvällen har spenderats på gymmet i en och en halv timme, sitter nu bänkad framför tv:n och tittar på Idol som så många andra gör just nu...måste ju heja på våran tjej från Dorotea!

Mina ekonomiböcker kom äntligen idag, så imorgon ska det pluggas vill jag lova. Men jag ska nog hinna med ett Heroes avsnitt eller två oxå.


Frukost date

Onsdag imorgon och dax för skolan igen, har inte lyckats göra så mycket som jag hoppats... Men det ska nog gå bra ändå och innan veckan är slut så ska nog mina böcker ha kommit.

Men innan dess så ska jag lämna Alex bil som ska in för lite lagning kl 8, så det blir en lite tidig morgon med tanke på att skolan inte börjar förrän kl 10, men jag har ju bokan in en frukost date innan skolan...


Heroes maraton

Idag fortsätter mitt heroes maraton, har man börjat se ett avsnitt är det svårt att inte fortsätta när man har fyra säsonger att se. Förra veckan avverkade jag första säsongen, så nu är jag inne på andra...

Men innan dess så ska jag titta lite på min marknadsplan som jag håller på med...


Pilatesboll

Med hjälp av älsklingen lyckades jag igår äntligen pumpa upp min pilatesboll som inhandlades förra fredagen när vi var till stan. Stenhård ligger den nu i ett hörn och används bara lite lätt i väntan på att det ska bli lite mjukare. Den ska tydligen bli det efter ett tag och man får då pumpa upp den lite igen, sedan ska den användas flitigt vill jag lova...


                           

     


Blekare än blekast...

Första provet för terminen skrevs igår, och det sista i administraton då det var slutprovet i kursen vi skrev! Lite nere efte rprovet eftersom att det kändes som att det inte gick så bra... Betyget sätts utifrån provresultat, inlämningsuppgifter och deltagande/diskussioner på lektioner. SÅ nu är det bara att vänta och se hur det har gått...


Skrev tidigare att jag skulle lägga upp en bild på min nya hårfärg, så här kommer den...som sagt så är det lite mörkare än vad jag har tänkt mig, men det kommer att fixas lite längre fram.

Ser blekare ut än blekas på denna bild... Tänk att jag nästan har haft svart hår och inte ens då såg jag så här blek ut...



Bild lite senare

Underbart höstväder ute idag, nästan så man skulle ta sig ut på en promenad...men det får isåfall bli lite senare just nu är det administratons boken som har min uppmärksamhet...

Under helgen har jag blivit mörkhårig igen, blev lite mörkare än vad jag hade tänkt mig med det blev bra ändå. Det bästa är ju att man kan färga om det, men just nu får det vara den färg det är. Bild på nya hårfärgen kommer lite senare.

I Östersund

Dagen har spenderats i Östersund tillsammans med Alex, började med ett besök på sjukhuset som jag trodde vi skulle bli jätte sena till då det var en bilolycka på vägen in. Men bara 5 min sena ramlade vi in på isotopavd och fick någon vätska insprutad i armen, sedan var det till att vänta i ca 10 min innan det var dags för scintigrafin.

Sedan blev det en sväng på stan där det inhandlades en ny jacka eftersom att jag har lyckats tappa bort min, hårfärg och en pilatesboll.

Så nu ska jag gå och färga håret, spännande värre...

Imorgon blir det fest med tjejerna...ska bli riktigt roligt är ett tag sedan vi hade en sådan, kommer inte ihåg när det var om jag ska vara ärlig...

Du & Jag


Lite färg

Nyklippt sitter jag här i soffan och funderar på vad jag ska ha med till Sylvia imorgon... Alex är ju och jagar så då tänkte jag passa på att umgås lite med mina vänner på tu man hand.

Skola imorgon och på fredag blir det Östersund, först ett besök på sjukhuset och sedan en sväng på stan. Måste hitta en ny fårg till mitt hår, har en ganska bra utväxt och sedan börjar jag känna mig lite blek och tråkig i håret. Tror inte riktigt att ljusa nyanser är min grej...

Tappat hjärnan

Ibland kan jag bli så arg på mig själv...har fått en dålig vana att lägga ifrån mig saker och sedan hittar jag dem inte.

Just nu är det min höst kavaj/jacka som är borta, har letat som en galning men kan inte hitta den. Samtidigt är det kanske inte så konstigt att jag inte hittar något då alla mina saker finns i sopsäckar och kartonger. Detta är resultatet av att ha bott i resväskor i nästan två år och än är det inte riktigt slut på det hela...

Vill verkligen inte behöva köpa en ny jacka så jag hoppas att hjärnan kommer igång snart och att jackan kommer fram!

Ett stick i fingret

Dagen började med ett stick i fingret nere på HC...Mitt blodstatus ligger just nu på 128 vilket är bra,så det känns skönt. Är fortfarande seg i kroppen och får en tryckande känsla över bröstkorgen när jag anstränger mig, men det går nog över med tiden.

Ska snart iväg på lärcentrum och försöka få lite klarhet i min utbildning och fixa lite litteratur, så efter denna dag kommer nog saker och ting kännas lite klarare.

När mamma har slutat ska vi ner till graven och plantera för hösten, sedan ska vi iväg och se om vi kan hitta lite trattkantareller.

Kom ihåg att andas

Sitter hemma hos mamma och slappat i soffan...

Har äntligen kommit igång med mina skoluppgifter efter att ha besökt min morbror tidigare idag ocg fått lite hjälp. Ska fixa lite saker under morogndagen sedan ska det nog gå det här oxå...gäller bara att komma ihåg att andas ibland.

Det är så många gånger som man glömmer bort det, att andas... En så lite sak som att stanna upp en sekund och ta ett djupt andetag eller två kan göra så mycket!


Office paketet

Fredag igen, tänk vad veckan går fort även om det inte känns som det... Planerna för helgen är att hjälpa till med en flytt imorgon och på söndag ska jag åka hem till mamma och pappa. Blir där tills på tisdag, ska då tillbaka för att klippa mig och på onsdag är det dax för skola igen.

Måste fixa ett office paket till min dator så jag kan göra mina inlämningsuppgifter och maila iväg dem...kommer lite efter men det är inte så mycket att göra åt saken.

Undrar varför man inte får med office paketet när man köper en dator?! Just nu är mitt microsoft works inte till så mycket hjälp... Mebn det är väl för att man ska måsta köpa det och företag tjäna extra pengar...


Onsdag

Första dagen på skolan och total förvirring...inte helt lätt att komma in en vecka senare. Man tror ju inte att det ska göra så mycket men det gör det!

Om det är någon som har företagsekonomiboken E2000 classic A kursen (den blåa) liggande och samlar damm så lånar jag den gärna!

Ska samla dagens alla intryck och ladda inför morgondagen som ska spenderas tillsammans med Administrationsboken.

Pysselsugen

Idag kliar det verkligen i fingrarna, måste hitta något som jag kan pyssla med...har tittat runt lite på nätet idag och tror att jag har hittat något som kan vara lite roligt.

Har funderat lite på det tidigare men har inte satt det i verk, men nu känns det som att det kan vara något. Ska samla på mig lite info imorgon när jag ska in till Strömsund och sedan får vi se om det blir av.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort