Tid tillsammans

Här pluggas det bokföring...ekonomikursen går verkligen fort och vecka 51 är det slutprov. Hoppas verkligen att det kommer att gå bra när det bara är ett prov på hela kursen och det är verkligen mycket som man ska komma ihåg. Så nu är det bokföring som gäller de följande veckorna tillsammans med att repetera olika kalkyler och uträkningar.

Ska försöka få så mycket som möjligt gjort innan helgen då den ska spenderas tillsammans med mamma. På lördag ska vi åka till Birsta och IKEA, ska bli roligt att få åka iväg och ha lite ensam tid tillsammans, var länge sedan vi hade det.

Hoppas att min urinvägsinfektion som jag har lyckats dra på mig igen har blivit bättre tills på lördag, men jag har ju fått lite piller och de brukar börja värka ganska fort.


Komma igång

Blev en myshelg hemma hos mamma och pappa i helgen med en massa god mat och godis, gjorde inte mycket och det var riktigt skönt. Vi avslutade helgen med lite bowling ( Wii ) tillsammans med Ante som var "lite" bakis sedan kvällen innan...

Istället för att sitta och titta runt på internet så borde jag förbereda min inför dagens lektioner nu på eftermiddagen, men det går inte så bra just nu... Har kört fast i ekonomin och hittar inte lösningen, förstår inte riktigt hur det är man ska göra och då har även motivationen stannat upp. Men efter någon timme på skolan idag så hoppas jag att det ska komma igång igen.

Det gråa höstvädret försätter med sin närvaro, sitter och väntar på att snön ska komma snart. Det blir så mycket mysigare då och lite ljusare oxå, förstår inte var solen har tagit vägen. Den tittade förbi en snabbis förra veckan men nu är det spårlöst försvunnen igen.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort