VeroModa

Vem vill inte vinna ett presentkort på VeroModa på 1000Kr...

Titta in hos Tyra och va med och tävla du med!


Storjola

Har en sådan längtan efter att få åka upp till stugan, är snart 2 år sedan jag var upp sist och det är verkligen inte okey.

Hoppas att få lite svar under denna vecka så jag kan planera en resa till fjället... Få andas lite fjäll luft, känna lugnet och bara vara.


Färg i höst

Hösten närmar sig med stormsteg och som alltid blir jag sugen på att byta hårfärg... Så har tittat runt en hel del på nätet för att hitta lite inspiration till höstens/vinterns hårfärg, tänkte att jag för en gång skull inte ska gå tillbaka till det mörkbruna som det alltid brukar bli...


Dumma internetbank

Har försökt att betala mina räkningar hela förmiddagen utan resultat. Har haft problem den sista tiden att logga in på handelsbankens hemsida. Det går bra ända fram tills man ska logga in med sin peresonliga kod, då är det kört.

Inte för att jag tycker att det är det roligaste att betala räkningar, men det måste ju göras..

Telefon, internet, dokument...

Tänk vad saker och ting kan ändra sig fort, men det är inte värt att ta ut något i förväg...och det har ju jag erfarenhet av i massor. Det finns mycket som kan hända på vägen innan man når sitt mål, om man nu gör det.

Dagen går åt till att prata i telefon, leta information på internet, hitta dokument som ska kopieras och fylla i papper. Hoppas att detta kan vara något som gynnar sig senare...

         

Arbetsförmedlingen

God morgon!

Dax för frukost och sedan sätta sig i bilen för att åka till Strömsund, ska göra ett besök på arbetsförmedlingen idag... Sedan titta förbi hos en vän innan jag åker tillbaka och självklart blir det ett stopp på Dollar!

Inlägget nedan

Vad tråkigt det är när man skriver ett inlägg och sedan kommer inte hela med när man lägger upp det...

Inlägget nedan är ett sådant!

090824

Så här har min "händelserika" dag sett ut...

Vaknade vid 6.30 tiden när Alex skulle göra sig iordning för att åka på jobbet, somnade sedan om och vaknade igen vid 10. Kände mig lite hängig och gick ner för att äta frukost, tror att det är en förkylning på g...

Sedan var det dax för ett samtal till sjukhuset i Östersund.

Läkaren som har sjukskrivit mig är ledig tills nästa måndag (31/8) och seda har han jour hela september, så han går det inte att få tag på. Men lite trix och fix fick jag tag på en sjuksköterska på mag och tarm avd. som kunde hjäpla mig.

Benmärgsprovet och glutenprovet som jag tidigare har tagit såg tydligen helt normalt ut vilket är skönt, men vad är det då som är felet...

Ska få en remiss för att göra en scintigrafi, men för att göra den så måste de diskuteras en del eftersom att jag inte är skriven i Jämtland, lite konstig när de redan har pratat med Lycksele och fått ok från dem. Sedan ska jag in och ta nya blodprover nu framöver för att se hur alla värden ser ut.

Har blivit sjukskriven i ytterligare 2 veckor...börjar bli lite less på det. Vill att de ska hitta felet och fixa det så jag kan bli "normal" igen...

Ännu en tävling!



Tävlingenhittar du här Tesa Pysslar och pågår till den 30 aug kl. 12.00

Lyckats igen

Ett besök på sjukhuset och ännu en undersökning som inte visade något, efter det en heldag på stan med att galet antal besök på toaletten... Har ju lyckats få urinvägsinfektion ännu en gång och fy vad ont det gör...


Denna källare

Vad gör man en regningdag som denna... Jo, man bäddar ner sig i soffan med en mysig film och ser på friidrotts-VM. kan det bli så mycket bättre.

Kommer att tänka på alla gånger jag och min barndomsvän har flyttat ner i deras källare för att se diverse VM, EM och OS. Det var knapp så vi hade tid att gå på toaletten, man kunde ju missa något... tänk vad mycket tid vi spenderade i denna källare framför tv:n. Blev mycket skratt, skrik och ilska vill jag lova...om man inte visste vad som pågick där nere skulle man nog börja undra... Finns många underbara minnen att plocka fram!

Halsband från Angela Knutas



  Var med och tävla om detta fina halsband hos Writingmum


Berg av vackra löv

Söndag den 16 aug och regnet öser ner ut...hösten är här och det ser ut som den är här för att stanna.

Jag kan tycka att det är ganska mysigt med hösten...när det börjar bli sådär kyligt ut så man måste ta på sig en halsduk och kanske ett par vantar, samtidigt som solen lyser på en klarblå himmel. Tänk att då få ta en promenad i det fina höstvädret och pulsa omkring i ett berg av vackar löv. Hmm... Hoppas att vi kommer att få många sånna dagar denna höst.

                    

Blåbär och hallon

Sitter och väntar på att kl. ska bli 16 så jag kan åka in och möta Alex som slutar jobba. Ska in och handla lite, måste ju ladda upp när vi ska vara hemma hela helgen. Länge sedan vi hade en hemmahelg, den senaste tiden har vi ju lyckats vara ute på äventyr på helgerna.

Om vädret tillåter ska vi ut och plocka lite blåbär och hallon imorgon och detta innebär ju att det kommer att bakas blåbärspaj imorgon eftermiddag. På söndag kommer mamma och pappa förbi och ska hämta utemöblerna som vi köpte till dem för ett tag sedan.

Ont blåmärke

Länktan efter sol och bad fortsätter...tänk om man kunde åka utomlands alla gånger man kände för det. Jag skulle kunna nöja mig med att få åka en gång om året.

Sitter och tittar på mitt fina blåmärke som jag har på armen. Hittade en lite hal trappa igår och självklart satte jag mig på rumpan och resultatet av det hela blev ett ont blåmärke på högra underarmen.

Fortfarande inget svar på proverna, så väntan förtsätter...

Undrar om jag ska börja med middagen, idag är det stuvade makaroner och köttbullar som står på listan.

Väntan fortsätter

Tisdag och fortfarande inget svar...nog för att det inte har gått allt för många dagar sedan jag gjorde benmärgsprovet, men vänta är väl det tråkigaste som finns. Tänk om man kunde få svar samma dag eller dagen efter, för det är ju nästan väntan som är värst.

Fast nu när det onda och obehaglighetskänslan har försvunnit tänker jag inte så mycket på det. Mår ju precis som jag gjorde innan jag åkte in på sjukhuset, det vill säga helt okey.


Ett helt A4:a papper

A-kassan är verkligen underbar, man skickar in ett arbetsgivarintyg och får sedan tillbaka ett helt A4:a papper på saker som ska kompletteras...

Varför går inte a-kassan ut och informerar alla arbetsgivare om hur arbetsgivarintygen ska fyllas i?! Då skulle man slippa allt extraarbete som det blir för alla parter och alla papper som ska skickas åt alla håll och kanter.

Men så smarta är de ju inte så istället skickas det miljoners papper varje dag mellan a-kassa, fd anställda och arbetsgivare. Och detta har en förmåga till att en lätt irritation kan uppstå på ett eller annat sätt...

Här igen...

Precis tagit mig ur sängen...blev lite sovmorgon, men det får man ju när det är lördag. Dagen kommer att spenderas i Strömsund tillsammans med min vän Sylvia. Vad som står på schemat idag får vi se, ska njuta av det underbara vädret. Tänk att solen och värmen kom tillbaka, var nog inte bara jag som trodde att sommaren var över för denna gång... Men nu är den här igen och det är bara att njuta så länge det går!

   
   

Ett 50-års kalas i bild

 

  Självaste födelsedagsbarnet

 

  Mamma och pappa

 

  Annika och Roger

 

  Ost och kex, inte helt fel...

 

  Alex ritar i gästboken

 

  Ivar sjunger lite karakoe

 

  Även Roger tog några toner...

 

  Ellen och Marie beatboxar...

 

  Albin, Johan och Joel

Gör som jag...

Var med och tävla om denna laptop hos:  http://shoppingandfashion.se/


Redan augusti

Solen har äntligen hittat hit igen, tänk vad lite solkan göra mycket...känner mig redan mycket piggare. Hoppas att vädret håller i sig några dagar så man hinner njuta lite av värmen innan den försvinner för gott för denna sommar.

Tänk att vi redan är inne i augusti, tiden rinner verkligen iväg. Så med andra ord står snart hösten för dörren men många sköna soliga höstdagar hoppas jag.

Förberedelser för jakten börjar på lördag så då ska jag passa på att umgås med min underbara vän, och ha lite quality time tillsammans!

Omtumlande

De senaste 9 dagarna har varit händelserika och omtumlande minst sagt... Är äntligen hemma efter att ha spenderat den sista tiden på sjukhuset i Östersund. Många prover och undersökningar har gjorts utan större framsteg...nu väntas det på svar från benmärgsrprovet som gjordes idag...

SÅ nu sitter jag här och har ont i högra skinkan som bara den...hoppas att jag aldrig behöver göra om det, för fy farao vad ont det gjorde!



Kalas på gång...

Är hemma över helgen för att gå på 50-års kalas... Ska bli jätte roligt att träffa hela släkten på en och samma gång, kommer inte ihåg när jag gjorde det sist...

Så nu börjar det nog bli dax att göra sig iordning, vi tjejer behöver ju lite extra tid på oss...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort