Ett besök hos farbror doktorn...

Ibland blir man lite fundersam på vad det är för prover man får ta när man är hos doktorn...det tas en massa prover och sedan får man vänta på svar, antingen får man de på plats eller så hör de av sig när svaren har kommit.

Men vad är det för prover man har tagit och som man väntar på svar på... Väljer läkarna att inte berätta det för att man inte ska gå och oroa sig i onödan?! Hmm...


Stråket

Beslutångest är något som har smygit sig på titt som tätt denna månad, har ju nästan alltid varit minst två aktiviteter varje helg...och vilket man ska vara med på är inte så lätt att avgöra. Därför har vi varit så duktiga och lyckats bestämma oss i sista sekund nästan hela tiden...

Denna helg stog det mellan att åka till Fäviken eller att åka in till Östersund på stråket...Efter lite velande hit och dit så blev det så att vi åkte in till Östersund och umgicks med min underbara vän Sara. Utgång igårkväll och lunch på ståket idag, avslutade det hela med att handla lite på Willys innan vi åkte hem.

Nu inväntar vi nästa helg och 50-års kallas hemma i Dorro...

        

           
        Det är ju tur att det finns dom som står för underhållningen...


Sol och värme

Sitter i soffan och tittar ut...grått och trist som vanligt. Vädret har verkligen inte varit på semesterfolkets sida i år, det är nästan så det går at räkna de soldagar som varit...

En utlandsresa skulle inte sitta helt fel just nu, sol, bad och värme...I like!


Överlevde helgen...

Har nu kommit hem från Åsele och helgens jobb...trött som attan, men roligt var det. Är redan bokad till nästa sommar, så har jag inget annat för mig så kommer jag nog att stå där igen.

Har varit mycket folk och vi har sålt fika som attan, tror inte att Annika vill se en räkmacka på ett bra tag. Fy vad räkmackor det gjordes...

Tack alla för en kanon helg!

  

  

  


Kronan

Har nu landat i Söråsele och laddar inför första dagen på jobbet imorgn...lite roligt att åka och gästspela lite såhär över en helg, får ju samtidigt lite tid att umgås med lillebror och hans tjej.

Om jag överlever helgen eller inte får ni veta på måndag efter 18, då ska sista passet vara avklarat. Och känner ni för att titta förbi så finns jag på Kronan under marknadshelgen.


5 år av saknad!


Det blåser en storm över Jorm...

lycko storm, lycko storm... Dunderklumpen!

Efter regn kommer sol eller blåst i allafall, ibland tar det i och blåser så man tror att fönstren ska gå sönder... Med lite tur så kan det nog bli ganska bra väder i helgen, så länge det inte regnar och bara är 10 grader är jag ganska nöjd. Men lite sol skulle man ju aldrig säga nej til.

Ser verkligen fram emot lördag och Dunder i Ström, hoppas att det blir en kanonkväll med underbara vänner...men det kan väl inte bli mycket annat...

Letar efter solen

Från högsommar och värme till höst och kyla...vädret varierar verkligen denna sommar! Sitter och tittar på regnet som rinner ner för fönstrer och funderar på vad jag ska hitta på...det ska ju vara sol och varmt nu, badning är väl det som ska stå överst på dagens lista den här tiden på sommaren. Men nej då, nu får man istället ta fram den tjocka tröjan och krypa ner framför tv:n och se en film eller alla dessa dåliga såpor som går på dagarna.

Undrar när solen kommer tillbaka eller måste man kanske söka upp den själv...ska titta runt lite och se var man kan hitta den.

Sommar och sol...

Gud vad det är skönt att vara ledig, inte en massa måsten och jobb hela tiden...men det tar ett tag innan man har hunnit varva ner och känna att man verkligen kan slappna av!

Juli månad som såg ut att ha ett fullspäckad schema har nu en massa luckor som ska fyllas, inte för att jag tror att det kommer att bli ett problem. Just nu så är det Dunder och Strömsund som väntar här närmast sedan blir det Åsele och Marknad hegen därpå...

Hoppas nu bara att alla moln försvinner så att solen kan titta fram igen...




På hemma plan

Efter att ha sagt hejdå till alla och packat bilen gick äntligen bilfärden till Västerbotten...sitter nu här i Lajksjö och har uträttat en hel del ärenden. Det är mycket som ska göras när man har varit borta så länge...Tänk att en säsong på 5 månader slutade i nästan två år!

Framtidsplanerna är som oskrivna sidor i en bok, men de kommer nog att flyllas medans tiden går...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort