Första ljuset

Skönt med lite sovmorgon...Tittade ut och såg 10 cm nysnö, så på med täckbyxorna och sedan ut och försöka hitta åt min bil under all denna snö. En liten tripp till julmarknaden i Bruksvallarna och sedan på den här i Funäs, lite tråkigt att de är så små det går ju så fort att gå igenom dem.

Första ljuset av fyra är tänt åter igen, tänk att tiden och ett år kan gå så fort. Julkänslan börjar så smått att smyga sig på, trotts att julen även i år inte kommer att firas som jag helst vill.

                                         


Full rulle...

Som det ser ut nu kommer helgerna framöver att innebära mycket jobb, vilket oxå innebär mer pengar i kassan. Så mycket jobb på helgerna och lite mindre under veckorna än så länge, men det vet vi ju alla att det kan ändras på en blinkning...

För tillfället är det inte läge att planera något utan bara glida med, är ju alltid lika tråkigt när man planerar någon och så blir det inte av.

Sitter nere i Träsket och fixar lite saker till nästa söndag, hoppas att det blir roligt. Kommer nog att vara lite trött efter två julbord och dans.

Nej, nu är det dax att springa iväg på ett möte.

Funäsdalen

Tiden går verkligen fort, kändes som det var igår jag  packade mina väskor och satte mig i bilen för att tillbringa en vinter i Funäsdalen. Vintern blev till sommar och sommar har blivit till vinter igen, ett år har gått. Ibland känns det som att tiden står stilla och den kanske den gör vissa stunder...

Nu väntar ännu en vinter med förhoppningsvis mycket skidåkning och härliga äventyr. Hoppas att tiden går riktigt fort denna gång...



www.funasdalen.com

Precis en månad kvar

Tyckte det var lite tidigt av grannarns att ta fram adventsstjärnan och sätta upp julgardinerna redan...men det var tydligen jag som hade missat att det redan är första advent på söndag.

Så nu när jag är ledig på onsdag ska jag ta fram mina julgardiner och stryka dem, så de bara är att sätta upp sedan. Tänkte ju att jag skulle se till att få lite julkänsla i mitt lilla hem detta år. Förra året hoppade jag över det när jag inte fick fira jul med min familj, det får jag inte detta år heller men jag tänker inte skippa julstämningen för den älskar jag ju. Men helt själv kommer jag ju inte att vara över jul...Alex kommer ju upp.

Blått

Ibland går det hårt till på jobbet, idag var det ett finger som fick känna på det...

   

En sockerbagare...

Torsdagen blev inte riktig som den var planerad...mobilen ringde vid tolv tiden, fick lite snabbt hoppa i jobbkläderna och bege mig till jobbet.

Kvällen har bestått av att installera boxern, så nu kan jag äntligen se på tv...och gissa om jag kommer att göra det, kommer väl att bo framför tv:n. Sedan har det varit bullbak till tusen, så är det någon som är sugen på nybakta bullar är det bara att titta förbi.

     

                       
                           

Lite roar barnen...

Sitter på golvet och tittar runt lite på internet medans Alex leker med blendern...snart är det dax för film och mys. Har fått nya tv:n på plats och alla kablarna är fixade, så nu kommer det att bli många filmkvällar i vinter.

Är ledig på torsdag och fredag, planeras kanske lite bakning och andra aktiviteter under dessa dagar...


Servera mässa

Servera hade mässa hos oss igår, ett gäng på ca 70 personer minglade i restaurangen och provsmakade på en sådär 120 olika viner. Lite tråkigt att man inte kunde vara med, men fick en inbjudan att delta i Åre nästa vecka istället...

Så om allt går som det ska så kommer jag och Gunsan att befinna oss i Åre från tor-fre. Har en känsla av att vi kan få det ganska roligt, ska bli trevligt att få träffa lite restaurangare från jämtlands sidan oxå.



Imorgon efter jobbet blir det hem en snabbis och sedan sätta sig i bilen för att köra till Ö-sund, övernattar där tills på fredag. Sedan blir det en liten bilresa hem tilll mamma och pappa, kommer bli en helg med mycket mys...


Sverige är stort

Funderingar och mycket sökande på internet är det just nu...och letar man så hittar man till slut. Hittade en sida idag som gjorde mig glad, kan bli lite ändringar i planerna framöver. Och med lite tur kan det bli riktigt bra... Tänk om...


    

Grått och trist

I helgen har det varit storstädning i restaurangen, skönt att det äntligen är gjort och att man inte behöver tänka på det längre.

Fredagen spenderades i Tännas med en dålig film...tror inte det var någon av oss som tittade på den egentligen. Hade ju fullt upp med att uppdatera oss om varandras resor.

Lördagskvällen hade jag den stora äran att vara chaufför till Vemdalsskalet och höstforum, något som jag själv hade erbjudit mig att vara när jag inte får dricka alkohol just nu. Det blev en rolig kväll med mycket skratt och hjälp vad mycket människor det var. Och tänka sig, jag kände ju en hel del som var där. En del som jag visste skulle dyka upp under kvällen och andra som jag absolut inte trodde jag skulle få se den kvällen.

Nu går jag bara och väntar på att det ska bli torsdag eftermiddag så att jag ska få sätta mig i bilen och åka till stan.


Nåldyna

Snart är arbetsvecka över och helgen är här igen, tiden går verkligen fort. Om en vecka blir det en sväng ner till Ö-sund och sedan kanske en tripp hem till mamma och pappa, ska även hinna stanna för i Ström.

Hihi, det är nästan så man börjar kännas sig som en nåldyna...tänk att det kan vara så jobbigt att ta några prover. Tycker verkligen inte om det, har problem med allt som rör det.

   

Ingen tv

Halloween är över för detta år och det verkar som att många har haft en kanon helg...vad man kan se av alla bilder som läggs ut.

Måndag och inget svar på proverna idag, hoppas verkligen att jag får det imorgon och att  jag får börja jobba i restaurangen igen. Mindre roligt att städa men det fungerar ju för en liten stund, vilket jag verkligen hoppas att det är...
Nästa måndag börjar det rulla på och sedan ska det bara öka så ett samtal imorgon skulle vara kanon.

Annars har det inte hänt så mycket...håller nog på att gå åt lite när jag inte har någon tv. Har snart sett alla filmer på datorn och vad gör jag sen då...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort