Solen tittar förbi

Ja, äntligen gör den det efter allt snöande. Och det snöar verkligen här i vinter på ett dygn kom det ca15 cm nu senast, och det ska tydligen snöa mer i början på nästa vecka. Men just nu njuter vi av solen som äntlligen tittar förbi, ska tydligen bli jätte fint väder imorgon vilket är kanon eftersom att jag jobbar 6-12. Så planerna är att spendera dagen ute i solen och andas lite härlig fjäll luft...

Inlevelse

Idag tillkänna gjordes det att Kronprinsessan och Daniel nu är förlovad och att bröllopet kommer att stå på försommaren 2010...


Tänk att det finns så många svenska som ser så stort på detta...hade ett sällskap som hade bokat bort hos oss ikväll kl. 18, men kom aldrig. Efter 45 min kom kvinnan som bokat bordet ner och berättade att de hade glömt att meddela att de ville äta senare. De hade ju blivit så tagna av att Kronprinsessan förlovat sig, det var ju så stort... Och den inlevelsen hon hade när hon berättade det går inte att beskriva...

Jag och en av mina kollegor stod bara och tittade på varandra som två frågetecken...och sedan blev det ett skratt eller två ute i disken.


Kallt om tårna

En underbar dag ute i de friska fjäll luften var precis vad vi hade igår... Vid 9.30 kom mina vänner och hämtade mig för att sedan fortsätta mot Vôllan och sm-kval i skotercross.


Efter någon timme blev det dock lite kallt om tårna, men som tur var så kunde jag värma mig i N och A:s buss. Och hjälp vad varmt det var i den, när jag skulle återvända för att fortsätta titta på tävlingen kändes det på kinderna som att jag hade suttit i vårsolen hela dagen...


Tänk att det kan vara så roligt att titta på skotrar som kör runt, runt på en bana...
    
                   


Du och Jag

Vad innebär det att vara en riktig vän, när kan man kalla sig för vän...


Ett förhållande som handlar om att ge och ta finnas där för varandra i vått och torrt. Kan ibland vara svårt att hitta balansen, men när man gör det så vet man att man har en vän för livet eller för en viss period i livet.


Man kan ibland fatta beslut som gör att vänskapen blir starkare eller så kan den tråkigt nog ta slut. Kan vara bra att veta vem som är ens riktiga vänner och hålla fast vid dem.


Minnen

Ett samtal som tog fram många minnen och skratt...men även en del tårar.

     

Spark i baken

Ja, det är verkligen vad jag skulle behöva just nu så jag kommer igång med träningen som jag har pratat om så länge. Tycker ju att min dumma rygg som gjorde sig påmind förra vecka skulle räcka, men inte det... Så är det någon som vill ge mig en spark i baken så är det bara att göra det...


En helg med vänner

Min första ledige helg på jag vet inte hur länge...eller jo, jag tror det var i början på november.

Helgen spenderades i Strömsund med mina vänner, hade det jätte mysigt och roligt. Det är verkligen tråkigt att det är så långt mellan gångerna vi kan ses och umgås lite, hoppas det kommer att bli ändring på det framöver...


Tänk att det alltid ska dyka upp saker som ska göra livet lite svårare...undrar om det finns någon baktanke med det hela. Men frågan är då vad det skulle vara...


Ännu en tävling

"Kissie har blivit galen", är kan ni tävla om två presentkort. Ett från H&M och ett från Kicks på 1000kr vardera.

Smycken från Wishdesign



  
Som ni ser så är det tävling igen, och denna gång är det hos Vivalaglam.
   Här har man chansen att vinna smycken från Wishdesign.se.
I smyckesettet ingår ett halsband samt ett armband.



 

Tävlingen avslutas den 16 februari

Pearls For Girls

Titta in hos Evapinglan och tävla om ett smycke från Pearls for girls

                   

Tävlingen håller på till fredagen den 13/2

Saknar dig

Tänk vad dagarna går sakta när man går och väntar på något...men nu är det inte länge kvar. På fredag runt tolv packas bilen och resan går mot Strömsund.


Men stoppet i Östersund är det jag ser fram emot mest av allt...


Längtar efter dig hjärtat


Ryggskott

Hihi, vilken rolig kväll vi hade igår... Tacos, chokladkaka och mycket, mycket skratt, det kan väl inte bli så mycket bättre.

Snön har slutat att falla, lite skönt måste jag säga...visst är det mysigt när det kommer snö i massor, men lika mysigt är det inte när det är dax att skotta...

Förmiddagen har spenderats på HC, 150 kr och 4 timmar fattigare...och det var allt. Jag har tydligen fått rygskott, denna diagnos fastställdes genom att jag berättade om mina tidigare ryggproblem, och sean ingen undersökning...Ibland funderar man varför vissa vill bli läkare när de ser ut som de ska svimma när de träffa sina patienter. 

Alla hjärtansdag tävling

Vem vill inte avnjuta underbar choklad från Åre chokladfabrik på alla hjärtans dag med den man tycker om...
Jag är en vad dem, så därför är jag med på utlottningen hos Min Blogg Mitt Liv



2009

Hmm, detta är nog inte riktigt mitt år...är bara i början av februari och det har redan hänt en hel del. Börjar kännas riktigt hårt nu, men å andra sidan så kan det ju bara bli bättre, eller...

Ligger nu i sängen och tittar på tv och laddar inför tacokvällen, man vet ju aldrig vad som händer så det är bäst att ladda batterierna. Sedan känner jag mig ju som en 90-åring idag så sängen är väl den bästa platsen att befinna sig på då.

Måste säga att det inte visas så mycket roligt på tv:n under helgen, hur kommer det sig att det alltid finns en massa bra filmer att titta på under veckan men inte på helgen?!

Snön bara vräker ner...

Ja, det är precis vad den gör, snöar som bara den.

Dagen började med jobb 6,30-16,00, sedan var det hem och försöka få bort lite snö så det går att parkera bilen. Gick väl sådär när det inte är den bästa snöstyran som finns här, men det blev ju bättre än innan jag började iallafall.


Ikväll blir det en dusch och sedan bädda ner sig framför tv:n för att se på melodifestivalen., så det blir en myskväll med andra ord.


Jobbar 6,30-12 imorgon sedan blir det tacokväll i Tännäs med gänget från jobbet, kommer att bli kanon roligt. Vi har ju varit lite dålig på att umgås den sista tiden, men det ska vi väl lyckas ändra på...


Boendet äntligen löst

Efter en dag med många telefonsamtal och motgångar har jag äntligen lyckats lösa boendefrågan. Hoppas att det inte är fler som råkar ut för detta problem i vinter för det är verkligen inte lätt att hitta något.


Tänk att det finns så lite boende men personalstyrkorna ökar...När man bygger ut för turisterna skulle man kanske tänka på var all personal som behövs ska bo. Hoppas verkligen inte det kommer att bli ett nytt Åre när det gäller den frågan.


Stort tack till min räddare i nöden


Carpe Diem



                      Sand mellan tårna lottar ut vinnaren den 15/2

Godmorgon världen

Hade lite svårt att somna igår då det blev en sovmorgon idag.. Inte så mycket sol när jag vaknade idag men det ska nog bli en promenad iallafall. Sedan blir det hem för att försöka få bukt på dammråttorna som har flyttat in under min säng, och lite tvättning ska nog hinnas med oxå.

Tack vännen

Tänk vad lite kan göra mycket...som min trevliga eftermiddag och kväll med fröken Andersson. En film, fika och bara prat i största allmänhet med en vän kan få de flesta bekymmer att kännas som bortblåst för en stund.

 

                    Tack vännen

En fika

Dagen blev inte riktigt som planerat...vilket bara var roligt. Blev en fika på Loftet med Emelie och sedan iväg på Ica för att handla. Sitter nu i Tännäs och tittar på när fröken Andersson stökar runt i deras nya lägenhet.

Här kommer det att bli mat och sedan mys i soffan till en film, en riktig tjejkväll med andra ord.

Så min promenad i solen som jag skulle ta idag blev inte av, men ska göra ett nytt försök imorgon. Hoppas bara att solen vill titta fram då oxå.

Solen tittar förbi

Sol även idag och jag sitter fortfarande i sängen...hmm, borde nog gå ut på en långpromenad.

På övervåningen packas det för fullt, lite jobbigt att själv inte veta var man ska ta vägen. Genom att gräva ner sig löser man inga problem, men det är svårt att inte göra det...

Ska nog ladda min mp-3 med lite ny musik och sedan gå ut i det fina vädret för att rensa hjärnan lite. Men det kan bli så att jag fastnar framför tv:n nu när VM i alpint börjar.

Paniken kommer

Attan, efter att ha pratat med både Alex och mamma så börjar paniken att tränga sig på. Det är ju inte alls länge kvar tills jag måste flytta ut. Ååå, vad ska jag göra... Nu är det verkligen inte roligt längre!

Och där fick jag

Skulle kanske inte ha beklagat mig så mycket över mitt boende i mitt tidigare inlägg...för idag fick jag ett mindre trevligt meddelande. Från och med den sista februari står jag bostadslös! Hur jag ska lösa detta vet jag inte riktigt, lite svårt nu när vi går in för sportlovsveckorna och högsäsong. Det betyder att alla säsongare börjar vara på plats och allt boende är upptaget.

Men det är bara att hålla tummarna och dra i de få trådar man har... det brukar ju alltid lösa sig på ett eller annat sätt.

Utmanad

Tittade in på bloggen och såg att jag hade blivit utmanad av Sara, så jag ska väl ta och göra ett försök...

Vilken mat äter du ofta?
Ja, det var en bra fråga...hmm, kyckling i alla dess former skulle jag tro.

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till och duka av?
Hihi, arbetsskadad som man är så hjälper jag nog till i de flesta fall att duka av...

Var sitter du helst när du bloggar?
Måste nog säga sängen, för det första för att den är så skön och för det andra att jag inte har så många andra ställen att sitta.

Köper du ofta Triss?
Nej, det vill jag inte direkt påstå. Men jag och älsklingen ska börja köpa varannan vecka nu så vi kan bli rika...

Vilken stad eller land har varit din bästa semester?
Utan tvekan Thailand, är frälst i detta land!


Vilken tv-kanal tittar du mest på?
Måste nog säga 3:an tror jag, men 5:an ligger nog inte långt efter.

Regler för utmaningen
Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dem på deras bloggar. Be dem kolla in din och låt sedan den personen som utmanade dig få veta när du svarat på frågorna/utmaningen!

Jag utmanar:

Emelie

Marianne

Marie

Anna


Omgående

Efter att ha varit borta några dagar och komma hem och mötas av synen som jag gjorde idag är inte alls roligt, det var en dm snö på gården, men inget på grannens sida trotts att det är samma person som har hand om skottningen av båda gårdarna. En överfull soptunna som fåglarna har varit och hälsat på i så det ligger soppor utanför min dörr... tvättstugan ser ut som den har gjort de senaste veckorna.


Så nu efterlyser jag ett nytt inte allt för dyrt boende omgående!


Nej, nu har jag varit nog negativ för dagen. Dags att göra sig inordning och åka till jobbet.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort